Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Compunere:"Copilăria e vârsta tuturor începuturilor"(scrieți despre copilărie,fiind cea mai frumoasă,memorabilă etapă a vieții) Volumul compunerii este de o pagină.Nu uitați că orice compunere trebuie să aibă: 1.Introducere(2-3 propoziții) 2.Cuprins(cea mai voluminoasă parte a compunerii) 3.Incheierea(1-2 propoziții) Toate aceste părți trebuie să înceapă din alineat(rând nou) Vă trimit mai jos reperele după care vă veți orienta la scrierea compunerii voastre.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihaelagldn
1

Răspuns:

  Copilăria este cea mai minunată, frumoasă și memorabilă etapă a vieții. În primii ani de viață și la începutul copilăriei noastre am invățat să rostim cel mai sfânt cuvânt de pe acest pământ mama.

   Ne aducem cu bucurie aminte de anii copilăriei când am învățat să facem primii pași, primele năzbâtii făcute care acum ne trezesc un sentiment de amuzament. Chiar dacă făceam multe nazbâtii eram veseli și mereu cu zâmbetul pe buze. În anii copilăriei am mers prima dată la școală, am început cu mânuțele firave să scriem, să citim prima carte din viața noastră -abecedarul.

    Anii copilăriei sunt cei mai sfinți ani și care trebuie să îi trăim din plin alături de părinții și oamenii apropiați nouă.

Explicație:

Alte întrebări interesante