Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Compunere cu cuvintele:magie, pelerina, vis, solutie, parfum, pocal (sa fie figuri de stil)7-10 randiuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de JupiterNight
1
Andrei mergea pe o strada intunecoasa cand in aer simti in aer un parfum ciudat.Merse spre locul de unde venea parfumul si vazu o casa mare cu un desen pe ea,deasupra usii.Desenul reprezenta un pocal. Incerca sa intre dar vazu ca usa era incuiata.
       Statu ce statu el gandindu-se la un plan de a intra in casa.Pana la unra ii veni o solutie.Cauta o bucatica de sarma prin zona. Gasi una sub un copac Aluat-o si dupa a deschis usa.Inauntru era o palarie pe o masa de brad.De la ea venea mirosul.Langa ea era o bagheta si o pelerina.Auzi pasi care veneau spre el.
      Dupa aceea se trezi din somn.Fusese doar un vis.
     

Utilizator anonim: Multumesc!
JupiterNight: N-ai pentru ce!
Răspuns de imcosm
0
ieri am fost cu tata la circ unde am ramas mut de uimire cind am vazut numarul de magie prezentat de un tinar magician. mi s-a parut un vis cind a scos din jobenul lui un mic iepuras, alb si pufos. avea la un moment dat in mina un pocal ce parea facut din aur si din el a iesit un abur cu parfum de flori care s-a simtit pina la mine, desi nu eram foarte aprope de el. avea si o pelerina si solutia ca ea sa para magica a fost sa o faca sa dispara ceea ce a fost incredibil. a fost de nedescris aceasta experinta si sa vad cu ochii mei cu un om normal face lucruri care par de vis si totusi o solutie pentru noi oamenii de rind sa iesim obisnuita.

Alte întrebări interesante