Limba română, întrebare adresată de alinab3122, 8 ani în urmă

compunere cu o intamplare din timpul scolii de 10 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de deea4812
5
într-o zi frumoasa de vineri a anului 2018/2019 la scoala unde învăț eu, se făceau activi extrașcolare. Exploram anumite împrejurimi interesante, ne jucam fotbal, faceam desene etc.
Băieții au făcute 2 echipe și s-au jucat fotbal. Era mare tensiune între ej, era ca un meci adevărat de fotbal, până când un băiat a căzut și s-a lovit foarte rău la mâna. "Meciul" a fost amânat de către o profesoară ca să vadă ce se întâmplă cu el acel băiat. El urla de durere, și-a rupt mâna. Toți copii sau strâns în jurul băiatul să vadă ce se întâmplă. Profesoara l-a ridicat și l-a dus la spital.
după ce a plecat cu baiatul la spital, toți copii și-au reînceput activitățile, dar eu îngrijorați de situația băiatului.
la un moment dat niște copii au zărit masina doamnei profesoare, erau foarte entuziasmați de ce o să zică despre băiețel. Când a coborât jos din mașină ea a spus că copilul trebuie operat la mână, dar nu e așa de grav să nu se poată rezolva.
până la urmă copiii și-au revenit din șoc, dar în ziua aceea nu s-au mai jucat fotbal sau alte activități care le pot provoca accidente de acel fel
Alte întrebări interesante