Limba română, întrebare adresată de Ceamaibuna11, 8 ani în urmă

compunere cu ora voastra preferata

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Gess
8
Despre limba romana .
Limba romana adica limba noastra e o comoara,noi romanii vorbim limba romana pentru ca este o limba foarte frumoasa,iar ca materie este deosebita.In clasa 1 ti se pare putin grea ca inveti sa scri si sa citesti,ca daca nu sti lucrurile de baza atunci limba romana nu ar exista petru tine.Limba romana este materia mea preferata din clasa 1,mi-a placut si imi place foarte mult,aceasta materie te invata multe chestii importanta de exemplu : semnele de punctuatie,cititul,genurile literare si alte lucruri care m-au impresionat.Aceste lucruri mi-au ramas in minte,iar romana a ramas materia mea preferata deoarece este o materie usoara,si o limba minunata...limba romana.Romana v-a ramane cu farmecul ei mereu de a fi impresionant si vrajit de aceasta lume a limii romane si a materiei minunate.
Răspuns de necontenit
8
Ora de geografie e preferata mea.
Din materia studiată aflu mereu informații noi. Imi îmbogățesc bagajul de cunoștințe.
Sunt interesată să acumulez cât mai multe date ca să-mi îmbogățesc cultura generală.
Fermecată de tot ce aflu, la ore, călătoresc adesea cu gândul in acea lume imaginară.Văd cu ochii mintii, țări îndepărtate, locuri exotice, ape, cascade,orașe minunate, oameni de diferite rase, văi adânci, drumuri, munți inalti, deserturi intinse, pajisti, etc. Călătoresc ca intr-o poveste și sunt fericită!
Geografia este un bun prieten care te însoțește pretutindeni ,necondiționat!
Trebuie doar sa-ti dorești sa fii impresionat de ea, să o iubesti si să o îndrăgești! Invățând, citind, documentând- te afli cât de uimitoare si felurită e lumea noastră.
Pentru mine geografia este o materie interesantă care îmi luminează anii de școală!
Alte întrebări interesante