Limba română, întrebare adresată de calanceasandu1, 9 ani în urmă

compunere cu sfirsitul dat femeia i-a oferit tot ce si-a dorit . cind a crescut ,s-a casatorit si la rindul sau a luat de pe strada copii orfani si i-a crescut. atunci si-a adus aminte de visul din copilarie

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de bragae
14
   Pe o strada dintr-un cartier parasit, era o fetita caruia ii murise mama in urma cu putin timp .Ea spera la o viata mai buna si o familie in care toti sa o iubeasca si sa fie fericita
     Itr-o zi,pe la amiaza fetita statea si plingea .Pe strada trecea o femeie modest imbracata si cand a vazuto atit de trista, a decis sa o adopte .Nu a stat mult pe gainduri si a luat fetita acasa.Copila era foarte fericita si spera sa nu mai ramana singura niciodata pentruca stia ce e tristetea .Visul ei mereu a fost sa aiba o familie fericita .Fata crescuse mare se intelegea foarte bine cu mama ei   aparuse pe lume si doi frati cu care se mandrea.
         Femeia i-a oferit tot ce si-a dorit .Cand a crescut,s-a casatorit si la randul sau a luat de pe strada copii orfani si i-a crescut.Atunci si-a adus aminte de visul din copilarie.
Răspuns de Mexicanogirl
4
Era odata o fata. Pe nume Eliza. Ea iubea copii. Ei îi era foarte jale cînd vedea copii, căței sau pisicuțe orfane.
Părinții ei erau foarte bogați. Dar dacă fiica lor nu îi asculta sau facea ceva ră ei erau cam răi cu ea. Într-o zi ea venise acasă murdara si cu hainele rupte. Părinții speriați, o alungara de acasa.
Ea s-a pornit sprin lumea mare să caunte un loc unde va munci. Mergînd tot așa a ajuns în fața unui castel pe carw era agațata o hîrtie, pe care scria: ,,Trebuie o ducesă,,. Fetiței deja i se împlinise 18 ani și munca îi era numai buna. Ea întră in castel, și cum făcuse doi pași o întîlnise o fețița cam de vreo 7 anișori. Ea a cuprinso pe Eliza spunînd:
-Ai venit, ne trebuie atît de mult o ducesa!
Ea s-a angajat acolo și a lucrat mult, mult cam vreo 2-3 ani.
Apoi stăpîna castelului a spus ca e vremea sa se intoarca acasa. Ea îi dase tot ce ceruse Eliza. Apoi Eliza sa pornit spre casa. Mergînd s-a intilnit cu iubirea ei din copilarie. Ei se casatorira, si cînd Eliza se duse acasa la parinti, ei o primira cu bucurie. La rinduk sa a luat copii, vreodoi catei si cîțiva motanasiorfani si ia crescut. Si peste citiva ani isi aduse aminte ca, cind era mica dore sa eaie yoti copii de pe drum!
Alte întrebări interesante