Limba română, întrebare adresată de volosinpetru, 9 ani în urmă

compunere cu tema o zi haioasa de scoala cu 5 verbe la gerunziu

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de getasaulea
0
In pauza alergand spre Ana si vazandu l pe Andrei m am intalnit cu Elena.Observand ca incepe ploaia am intrat repede in clasa.Colorand pe tabla cu creta am incercat sa le povestesc razand colegilor un banc..
Răspuns de DianaStefana
2
Intro zi, ma trezes ca intarzii la scoala. Ma imbrac... Ma duc la baie sa ma spal pe fata si pe dinti si imi iau ghiozdanul. Plecam spre scoala mancand fiindca nu apucasem inca. Ajuns la scoala, ii vad pe copii scriind in caiete. Ma asez in banca si incep sa scriu. Aveam o problema de matematica grea de rezolvat. Si, gandind, mi-am amintit ca mi-am uitat tema acasa. M-am dus la domnul profesor si i-am spus. El ma iarta.
In pauze, obisnuind sa plec afara, mi-am chemat colegii la o partida de fotbal. Ei, susotind, se hotarase sa ramana in clasa. M-am suparat umpic, dar mi-a trecut.
Ei defapt imi planuiau o farsa. Apoi... dintr-o data apar eu. Si cand sa deschid usa, un coleg facea pe papitoiu'. Am inceput sa rad in hohote, dar, colegii din spatele meu mi-au pus ceva in buzunar. Nu am bagat de seama. Ei au inceput sa vorbeasca si sa tipe. Spuneau ca este ziua unui prieten de-al meu...
Dupa ore, ma duc sa ma intalnesc cu prietenul sarbatorit. Dupa ce am discutat si l-am felicitat, el a inceput sa surada. Spunea ca nu este ziua lui si ca va fii in septembrie.
Aujs acasa, scriind, mi-am dat seama ca ceva ma inteapa in buzunar, iar eu, ce sa fac?! Bag mana in buzunar! Acolo era un biletel pe care scria.... ''Pacaleala de 1 april''
Si asa mi-am dat seama ca era 1 aprilie si ca ei mi-au ucat o farsa!

Nu e chiar asa de amuzanta Dar am nevoie de puncte! Terogg
Alte întrebări interesante