Limba română, întrebare adresată de iudith11, 8 ani în urmă

Compunere cu titlu „Tărâmul șosetelor pierdute". Pls​


iudith11: dacă îmi zici cum se face
iudith11: mulțuu
iudith11: .....
iudith11: ok
iudith11: îmi zice cineva cum se dă coroana?
iudith11: pls
iudith11: defapt știu nu mai trebe

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnaRuxandra14
3

Era o nopte linistita. Afara era luna plina. Toti dormeau mai putin un hot de sosete. Nimeni nu stie de ce fura sosete si nimeni nu-i stie identitatea secreta. Oamenii se trezeau dimineata si pur si simplu nu-si mai gaseau sosetele.

Cand rasarea prima geana de soare pornea cu o duba uriasa si plina de sosete in afara orasului. El avea la periferia orasului o hala plina cu sosete. Zici ca era un ,,Taram al soetelor". O gramada de oameni faceau reclamatie ca in fiecare dimineata isi pierdeau cate o pereche de sosete. Politia a incceput sa cerceteze pe timpul noptii. Dar era prea tarziu, hotul nu s-a mai aratat in nici o noapte. Dupa 3 luni oameni au si uitat de hot. Intr-o saptamana urma sa vina un targ. Acolo erau o gramada de chioscuri si tarabe. Cel mai ciudat era la ultima taraba pe dreapta. Era o masa uriasa plina de perechi dr sosete. Oameni si-au pus intrebari. La tejgheaua unde se achita era un barbat cu par alb si mustata alba si atat de lunga ca parca arata ca si cum ar fi falsa. O serie de oameni au ajuns in dreptul unor perechi de sosete.

- Parca imi amintesc de aceste sosete. Sunt ale mele! Cele pe care le-am pierdut acum 3 luni.

- Si eu. Le tin minte. Erau preferatele mele.

- El e hotul? Cel care a furat sosetele?

O serie de politisti au aparut in fata barbatului. Si-au dat seama ca avea o mustata falsa si i-au smuls-o imediat. Politisti au gasit hotul si l-au arestat. Fiecare om si-a gasit perechea lui de sosete.

- Asa ,,Taram de sosete" nu o sa mai ai spuse hotului de dupa gratii.


iudith11: e faină dar deja am început să o scriu altcumva, da poate adaug Eva de aici. Multumesc mult
iudith11: *ceva
AnaRuxandra14: Cu placere. Ma bucur ca te-am ajutat.
Alte întrebări interesante