Limba română, întrebare adresată de alexacebotari84, 8 ani în urmă

Compunere cu titluCraciunul in familia noastra ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lilithana616
1

Răspuns:

Crăciunul în familia noastră

Crăciunul este o sărbătoare ce îmi aduce mie și familiei mele multă fericire și amintiri de neuitat ! De fiecare dată când vine Crăciunul , eu o ajut pe mama cu gătitul și împodobesc bradul împreună cu tata . E cea mai tare sărbătoare , și îmi redă un sentiment greu de explicat . Familia mea se adună în jurul mesei în seara de Crăciun , cântăm colinde , vorbim despre reușitele noastre peste an și ne bucuram de delicioasele preparate .

Așteptăm să vină colindătorii , să i ascultăm cum ne câtă și să-i răsplătim cu dulciuri , cozonac și nuci . Eu și verișorii mei , mergem în colindat și le urăm tuturor un Crăciun fericit ! Seara înainte de culcare , pun scrisoarea sub brad și îl așteptăm pe Moș Crăciun . Dimineața când mă trezesc cu o mare nerăbdare mă îndrept spre brad și îmi văd cadoul . Deschid cadoul cu mari emoții și multe întrebări . Părinții mei se uită la mine și îmi zâmbesc !

Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare pe care o pot trăi alături de familia mea și mă bucur să îi am pe toți sănătoși și fericiți ,alături de mine !

Alte întrebări interesante