Religie, întrebare adresată de Constantinnicoleta, 9 ani în urmă

Compunere cu titlul " Cand mi-a ascultat Dumnezeu ultima dată ruhaciunea de 15 randuri

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de co12
0
Cand mi-a ascultat Dumnezeu ultima data rugaciunea

   Incepuse scoala. Abia asteptam sa  merg cu sora mea mai mare la scoala. Ea fiind mai mare ca mine, mereu se oferea sa ma duca ea.
Recent, primesc o veste care pe moment m-a bucurat. Sora mea ma anunta ca va pleca cu contract in strainatate. Contractul prevedea un serviciu frumos, multi bani si oarecum voia sa calatoreasca. Pe moment, pot spune ca m-am bucurat pt. ea dar totodata, era cu mine mai mereu. Eram invatata cu ea. Aveam cu cine sa rad, cu cine sa ma bat, cu cine sa ma sfatuiesc , cu cine sa plang etc.
  Cand ne-a dat de veste la toti, nu stiam daca sa zambim sau sa plangem...
 Mai avea vreo saptamana si trebuia sa se pregateasca de plecare. Pe zi ce trecea, se apropia clipa. Emotiile cresteau si parca nu doream sa plece. Am inceput sa ma rog la D-zeu sa nu plece sora mea (stiu! suna egoist), dar chiar nu voiam sub nici o forma sa plece. Am inceput sa ma rog cu lacrimi la D-zeu sa nu o lase sa plece, ca cu cine ma mai cert eu? ca cu cine ma mai bat eu?era persoana cu care am stat cel mai mult intr-o incapere.
   Exact cu o zi inainte de a pleca. Ii suna telefonul surorii mele si afla ca a fost acceptata la o companie multinationala in tara noastra, in orasul nostru, la 10 minute de mers pe jos. Era un serviciu pe care ea si l-a dorit mult. In urmatoarea secunda si-a anulat plecarea. M-a luat in brate si imi spune "pacoste mica, tot eu te voi duce la scoala!"
   Pt. mine a fost o minune dar D-zeu mi-a ascultat rugaciunea si mi-a indeplinit cerinta.

Alte întrebări interesante