Limba română, întrebare adresată de anamariatutunea565, 9 ani în urmă

Compunere cu titlul :
''Ce este timpul libe si cum il folosesc?''

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Alee987
1
După ce orele de curs s-au terminat şi ajung acasă, principala mea grijă este să învăţ şi să-mi fac temele. Timpul care îmi rămâne după ce aceste activităţi sunt încheiate îl dedic în principal cititului şi practicării unui sport. Deşi nu sunt un împătimit al jocurilor pe calculator, uneori mai petrec şi puţin timp cu prietenii jucând un joc în reţea.

Cea mai mare plăcere a mea este cititul, activitate care în timp a devenit o pasiune. Primele cărţi pe care le-am citit cu mare plăcere sunt cele scrise de Edmondo de Amicis . Personajele imaginate de autor, Cuore , m-au captivat şi m-au purtat în lumea plină de mister şi aventură a unui copil de scoala . Urmărind viaţa şi aventurile lui  am ajuns ca în scurt timp să citesc aproape toată seria de cărţi scrise de Edmondo de Amicis ..

O altă metodă plăcută de a-mi petrece timpul liber este practicare unui sport. În clasa a VI-a am practicat fotbalul la clubul şcolar din localitate. Aici mi-am făcut mulţi prieteni şi am înţeles ce înseamnă munca de echipă. Fotbalul este un sport în care fără ajutorul coechipierilor nu poţi câştiga. Totodată am înţeles ce important este fairplayul într-o activitate sportivă

Aşa cum spuneam, uneori, - în special în zilele ploioase, atunci când nu citesc -, îmi petrec timpul liber în faţa calculatorului. Cu ajutorul calculatorului vizionez filme, iar de câteva luni mai folosesc calculatorul şi în special internetul pentru a comunica şi a mă juca cu prietenii. Pentru toate acestea folosesc reţeaua de socializare facebook , jocul meu preferat este Farm Ville, un joc în care am rolul unui fermier şi mă ocup de diversele activităţi întâlnite în viaţa de zi cu zi ale unui fermier. Găsesc acest joc deosebit de educativ, distractiv şi relaxant.

Iată pe scurt principalele modalităţile în care aleg eu să-mi petrec timpul liber.

anamariatutunea565: multumesc
Alee987: :) cu plăcere :*
Alte întrebări interesante