Limba română, întrebare adresată de 80sho7, 8 ani în urmă

Compunere cu titlul Dimineți de Decembrie
P.S dau coroană :) ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Lxvely
1

Dimineti de decembrie

Diminetile de decembrie sunt cele mai frumoase dimineti din an.

Este minunat sa te uiti la zapada alba, ca vata de zahar asezata frumos pe pamant si in copaci, la cerul schimbator si sa stai langa calorifer deoarece afara s-a racit.

O dimineata speciala de decembrie e cea de Craciun cand copiii se duc cu o bucurie nespusa sa vada ce au primit in dar sub pomul frumos impodobit.

Diminetile de decembrie sunt cele mai frumoase dimineti...!

sper ca te ajuta <3


80sho7: Mulțumeeesc ❤️
Lxvely: cpl, poti da coroana? am mare nevoie
80sho7: Ok,puțin :)
Lxvely: multumesc mult!! :}
80sho7: nu ai pentru ce :))
Răspuns de andreeaidkkk
2

Zâna iarna a venit în orașul meu impreuna cu omatul de cristal si gerul amarnic. Impreuna cu acestea, au venit si diminețile reci si friguroase. În fiecare dimineață ma invelesc bine si stau foarte mult timp in pat impreuna cu o cana de ciocolată caldă. De obicei pierd mult timp dar cand imi dau seama ca e tarziu si trebuie să plec la scoala, ma ridic imediat din pat. În timp ce în casa este călduros, afara este foarte rece, pana si zăpadă îngheață câte puțin. Cu toate ca eu ador vara si imi place mai mult căldură, stiu ca si iarna are rolul ei cu toate ca îngheț zi de zi pe afara. Abia astept sa vina Moș Crăciun si Moș Nicolae si sa primesc cadouri dar in acelasi timp, abia astept sa vina vara si sa ma pot relaxa cu o înghețată în timp ce ma copleșește canicula.


heidi211: Este foarte frumoasa .Ai o imaginați buna
andreeaidkkk: iti multumesc!
80sho7: îți mulțumesc suuuper mult....din păcate am dat coroana :(((((((...imi pare super super rău... m-am grăbit înainte sa îți vad răspunsul :////
andreeaidkkk: asta e, ma bucur ca te am ajutat totusi
80sho7: Îți mulțumesc super mult :>❤️
andreeaidkkk: cu placere
Alte întrebări interesante