Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Compunere cu titlul gunoiul din viața mea

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cacatlacur
0

Răspuns:

Viața mea e plina de minuni,nimic nu se putea mai bine.O familie iubitoare prieteni pe care ma pot baza si o scoala cu profesori intelegatori.

Trebuia sa vina noua noastra colega ,fin cate am inteles o chema Cecilia( daca vrei poti pune ce nume vrei tu!)

Ea avea 12 ani ,parul negru si ochii albastrii.ma gandeam ca as putea gi prietena cu ea .Erau multe zvonuri caci ea ar fi foarte desteapta .

Intrase inauntru ,arata...cum nu ma asteptam .Toate zvonurile bune despre ea pareau a fi niste minciuni.Din pacate pentru mine sa asezat fix langa mine .

Urma ora de mate , o ora ce o uram ,adica serios cine nu o uraste ? Se pare ca Ceciliei ii placea matematica ....ciudat

Dar asa era la fiecare materie .

Insa in pauza ,ceva ce ma facea sa vreau sa merg acasa era ca cecilia era pasionata de lucrurile gratis din gunoi .Dar dupa asta eu si cu Cecilia am devenit prietene dar nu doar atat dar si cele mai bune prietene ,chiar daca o mai apuca sa mai caute in gunoi din cand in cand .de atunci i-am zis gunoiul din viata mea ,fara ea nu as putea traii

Răspuns de mihaitagabrielbirsan
0

Răspuns:

Guoiul din viața mea

Viață mea este una obișnuită.Mă plictiseam repede.Când am mers pe drum văzusem numai gunoaie, nu știam.de unde sunt,apoi am văzut un gunoier care mia spus,, lumea nu mai vrea să ducă gunoiul de aceea nu putem să îi obligăm"eram foarte uimită și numai eram plictisită.

Alte întrebări interesante