Limba română, întrebare adresată de batozica8163, 8 ani în urmă

compunere cu titlul "Hoinar printre carti" sa fie de 30 rinduri urgent​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de justciudat
3

    Hoinar printre cărți

Ana este o fată de liceu. Are păr lung, creț, ochi albaștrii, dar cea mai mare pasiune a Anei sunt cărțile.

Toată ziua, stă și citește. Se detașează foarte ușor, imaginându-și că ea ar fi personajul mereu, în fiecare carte. AȘa că-și uită mereu problemele când citește. Visează cu ochii deschiși când citește. Zâmbetul ei este unul fermecător de care nu te poți despărți. Cu greu o poți dezlipi de o carte, dar o faci cu riscul ca ea să-ți povestească doar despre ea.

Răspuns de andreandreea322
2

               HOINAR PRINTRE CARTI

Era o zi ciudata,m am trezit parca intr o alta lume.O lume imaginara, dar nu prea.

Camera mea...era altcumva, mai incarcata, sau mi se pare mie pentru ca am prea multe carti.Pana la urma asa sunt eu,un hoinar printre carti,atunci cand citesc ma prinde un val,parca as fi si eu personaj in acea poveste.Multa lume spune ca sa citesti e bine,si nu spun ca nu e dar,cititul nu e pentru oricine,daca nu citesti atent sau macar,sa nu fi distras de ceva e ca si cum ai citii pe degeaba.

Atunci cand citesti trebuie sa simti,sa traiesti ceea ce scrie,bine acum nu ma refer ca trebuie ca te pui fix in pielea personajelor,adica ba da chiar ar trebui poate ai intelege mai bine poveste sau basmul sau depinde ce citesti,Poate asa le ai intelege mult mai bine viata,sau daca sunt buni sau rai.Si la asta ma refer ca doar pentru ca despre un anumit personaj scrie cum e el adica ca el fiind rau poate a ajuns sa fie rau dintr un anumit motiv,de exemplu,nimeni nu il intelege,nimeni nu vorbeste cu el. Si daca un personaj e bun gata el are prieteni si toata lumea vorbeste cu el,uneori nu toate sunt asa. Ca sa intelegi personajele trebuie sa te pui in pielea lor,sa citesti mai cu atentie pentru ca poate la un momendat in carte scrie despre cel bun ceva rau si tu crezi ca e vorba de cel rau sau invers despre cel rau spune ceva bun si credeti ca e cel bun. Si cei buni pot face lucruri rele, niciodata personajul cel bun este cel mai bun.

Eu pana la urma asta am inteles din toate cartile pe care le am citit,ca mereu trebuie sa fi foarte atent la ce scrie in carte, cum ziceam si la inceput, parca as face parte din acea poveste.Sunt un hoinar printre carti.

 sper sa te ajute,scuze daca sunt ceva greseli de orografie

Alte întrebări interesante