Limba română, întrebare adresată de xCipRiaNN, 8 ani în urmă

compunere cu titlul "intamplare cu o carte " ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de catalinasavitchi04
1

Răspuns:

Era o zi simpla de școală, iar eu ca deobicei mă aflam în biblioteca școlară , după ore acolo îmi găseam liniștea , îmi plăcea să citesc sa visez,să mă scufund in poveștile ireale dar atît de captivante. Dadusem dintr-o dată de o carte care părea mai specială ca celelalte ,avea o coperta groasa de culoare vișinie. Am dat să o deschidă și chiar din prima pagina ma captivat. Am stat zile in șir so citesc și nu o mai terminam părea de neterminat și era atît de complicat de înțeles ,însă pentru mine nu era nici o carte imposibil de cercetat într-un final îi găseam mesajul la care puteam medita. Peste o vreme am lăsat cartea deoarece în vizorul meu apăruse alta carte parca mai atractiva. Într-o seră zăresc pe noptiera de lîngă pat cartea neterminata,stătea acolo cumintică parca cerîndu-mi so citesc .M-am apropiat și am început iar a o citi pina nam terminat-o in acea seara. Ca din orice alta carte și acesta avea în mesaj pe care l-am găsit în sfârșit .

Știți de ce acesta carte mi sa părut atît de deosebita? anume din cauza faptului că era complicată și de neînțeles , mă captivat prin faptul că se cerea cercetată , și am reușit .

Toate cărțile au acel ceva care ne atrage că un magnet ,și toate pot fi înțelese doar daca le cercetezi profund .Acesta întîmplare cu cartea am decis sa vo povestesc deoarece doream sa va arăt că cărțile sunt oamenii se lasă cercetate nu în mînă oricui ci doar in mînă oamenilor îndemânatici și deciși să afle mesajul ei.


xCipRiaNN: Ms doar ca ai raspuns tarziu dar ms ori cum
Alte întrebări interesante