Limba română, întrebare adresată de ovidiu2005, 9 ani în urmă

Compunere cu titlul ,,La mijloc de codru..." De 15-20 rânduri (dar vă rog să nu fie luată de pe net) dacă răspundeți astăzi 1 Septembrie sau mâine dau coroană.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mihaielacapalau
41
                                                La mijloc de codru...
In mijlocul codrului putem spune ca gasim "inima padurii". Este un loc minunat unde majoritatea pasarilor multicolorate obijnuiesc sa locuiasca in brazii inalti si ceilalti pomi care sunt la fel de inalti  facandu-si cuiburi micute si rezistente cat mai sus , ca sa nu fie atacate de celelalte animale .Dar nu numai pasari ci si florile care primavara  si vara (nu foarte multe) cu mirosul lor imbatator te atrage mult mai mult spre ele sperand ca le vei mirosi si le vei lua acasa. Acolo multe animale stau si se odihnesc mai ales ca de cele mai multe ori se gaseste si un rau cu apa rece si proaspata de unde pot adapa.
Acel rau daca stai noatea sa-l asculti ai impresia ca se framanta in pietricele. Noapte cand luna apare pe cer si straluceste in oglinda raului iti lasa o impresie ca din povesti. Codrul este un adevarat cufar cu mistere. In adancul lui in "Inima padurii" se decopera multe bogatiicum ar fi:  Flori pe care nu le-am vazut niciodata , si sunt chiar uimitoare, pasari pe care le vedem la televizor si multe alte.

mihaielacapalau: sper ca te-am ajutat! :0
mihaielacapalau: :)*
Alte întrebări interesante