Limba română, întrebare adresată de cristinikscump8, 8 ani în urmă

compunere cu titlul: Magia jucărilor de Crăciun. dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de saraamalia
1

Intr-o zi am mers la magazin acolo am

vazut ca se face o donație pentru copii care nu au si am intrebato si eu pe mama dacă putem dona câteva jucari ca eu aveam.prea multe

Da a zis mama

Ajunși acasa am inceput sa strâng jucari de care nu mai am nevoie si le-am dus la donație ca si alti copii sa se poata bucura de ele

Răspuns de alexandra632
0

Magia Crăciunul

În ajunul Crăciunul,afara ninge,liniștit,pomii erau acoperiți de o plapuma de albinute albe,casa mirosea a bunătăți,iar eu stau si privesc bradul împodobit cu frumoasele globutele.

Privind la el ma gandesc ce cadou o sa primesc si anul acesta știind că am fost destul de cuminte si am împodobit cu multă dragoste si pasiune bradul care stătea falnic in coltul camerei dar care luminează întreaga camera cu stelutele lui multicolore.

Cat timp stăteam si îl așteptăm pe Moș Crăciun,am adormit.

Visam ca bradul imi vorbeste si imi mulțumește ca l-a împodobit ața de frumos si spunea că îi va spune Moșului sa-mi aduca ce mai frumos cadou.

În dimineața de Crăciun cand m-am trezit si am vazut sub bradul care stătea falnic sau un soldatel cadoul care mi-l doream foarte mult timp,si langa el o scrisoare de la Moșul care imi spunea sa fiu de ascultătoare.

P.S:AM LUAT 10!

Alte întrebări interesante