Limba română, întrebare adresată de nemes6693, 8 ani în urmă

compunere cu titlul "noua mea scoala" repede va rog ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gyullyagyullya
3

Răspuns:

Un câteva zile voi incepe școală.Sunt tare bucuros că îmi voi revedea colegii dar și profesorii.Au trecute multe luni de când nu i-am mai văzut și nu am mai vorbit cu ei.Inca de la începutul pandemiei am fost informați că în momentul începerii anului școlar...școală vă fi altfel.Adica vom aveao noua școală.O nouă școală la distanta.O școală in-line dar nu am crezut că se va începe așa.Azi am fost anunțați că din cauza noului virus și pentru că trebuie să ne protejăm,începerea anului școlar 2020 ne va țintui in fata calculatorului.

Sunt trist că nu îmi pot îmbrățișa colegii, să stăm la povesti ,nu pot să-i dăruiesc doamnei învățătoare buchetul de flori că în fiecare an.

Este un an un pic mai complicat dar cu prudență,spălat de mâini și purtat de măști vom trece peste...

Răspuns de inesaenglish
2
Noua mea școlă
Acum e timpul să mă despart de trecut deoarece eu plec la un nou început, la o nouă școlă. Sper să-mi găsesc noi prieteni și să am succese frumoase. Am emoții din cauza că nu știu cum mă va primi noua mea școală. Sper ca profesorii să îmi aprecieze vocabularul meu pe care l-am acumulat în anii precedenți și să mi-l îmbogățeacă și mai mult. Mi-e greu să mă despart de colegi, prieteni, profesori, dar în viață trebuie să poți primi și scimbările...


Sper că te-am ajutat cu ceva
Succese

Alte întrebări interesante