Limba română, întrebare adresată de gorghiumaria, 9 ani în urmă

Compunere cu titlul..o intamplare haioasa..re pede trebuie azi la 11
Dau corona. De 10 15 randuri+100 puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de galbeazadeseneaza
0
Era o zi de primavara . Soarele alungase cojocul de nori .O fata isi lasase pisica sa se plimbe nesupravegheata , desi avea domiciliul in apropierea malului marii , deoarece ea stia ca pisica nu intra in apa ,de teama de a nu se ineca . Pisica se plimba , privind valurile si asculta simfonia marii . Pisica se opreste si priveste un delfin care o simtise si se apropiase de mal , privind-o cu prudenta ,deoarece de teama de a nu fi ranit sau prins , nu sarea din apa din apropierea malului . Pisica ridica una dintre picioarele ei mici , si incearca sa comunice , cu vietuitoarea din adancul marii . In felul ei incerca sa vorbeasca cu el ,si se aplecase putin spre el si isi tinuse inca putin piciorul ridicat ,dar fara sa-si arate ghearele ,si tot calma era . Cred ca se mira de aspectul delfinului , ea nu-l mai vazuse pana atunci . Incerca sa -i dea de inteles ca nu vrea decat sa se joace cu el , ca nu trebuie sa-i fie teama de ea , ca nu il va rani ,de aceea frumoasa pisica tot scotea onomatopeele pe care toti le-am auzit ,in timp ce-l privea pe delfin . Aceasta este o intamplare haioasa , deoarece este imposibil sa nu zambesti daca esti martor la asemenea intamplare .
Răspuns de 04528
1
La varsta de 4 ani,parintii mei mi-au cumparat o tricicleta.Mie imi placea sa ma dau cu ea prin sufragerie.Mama imi atragea atentia ca o sa cad cu ea.
Intr-o zi s-a intamplat sa alunec si de frica sa nu alunec,m-am prefacut ca am lesinat!Tatal meu m-a luat in brate,iar mama voia sa ma stopeasca cu apa si sa sune la salvare!
Cand am auzit am inceput sa zambesc si le-am spus:
-V-am pacalit!Sper ca acum,nu ma certati?
Alte întrebări interesante