Limba română, întrebare adresată de TheCristianBoss, 8 ani în urmă

Compunere cu titlul "Palatul Din Adâncuri"

Maxim 20-25 rânduri
Va rog!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de illyqn
3

Răspuns:

Într-o vară fierbinte de August, eu și prietenii mei cei mai buni am luat avionul spre Philippine

, deoarece auzisem că acolo se află cea mai frumoasă insulă din lume, anume Insula Boracay. Mai auzisem și zvonuri că pe această insulă se află un palat, așa numit ,,Palatul din adâncuri".

Desigur că atunci când am auzit despre acest palat nu am crezut că există, însă experiența ce a urmat, ne-a schimbat total părerea.

Odată ajunși pe insulă, primul lucru pe care am vrut să îl facem a fost să înotăm în apele limpede că de cristal ale acesteia. Deoarece dorința de a explora stătea ascunsă în noi încă de când ne-am făcut planurile de plecare, ne-am avântat în adâncurile mării albastre. Deodată, mi s-a părut că văd o piatră ce sclipea, parcă ascunsă în nisipurile de pe fundul mării. Am încercat să o apuc, însă era îngropată. Mi-am chemat toți prietenii în ajutor pentru a o dezgropa, însă aceasta era parcă nesfârșită.

În cele din urmă, am reușit să scoatem la iveală o parte din ea. Era un turn. În acel moment, ne-am dat seama că tocmai găsisem așa-numitul ,,Palat din adâncuri"

Am ieșit din apă, și ne-am îndreptat direct spre primăria insulei, unde am anunțat descoperirea noastă. Primarul a deschis un muzeu cu numele noastre, și așa am devenit faimoși în toată lumea, doar într-o singură vară palpitantă.

Alte întrebări interesante