Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Compunere cu titlul " Primavara in gradina" de 20-25 randuri care sa contina pronume ( personale , posesive , demostrative , reflexive ) si numerale . Repede !!!! Va rog !!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pavalascuelena
27
Eram in gradiniţa , iar câţiva ghiocei , vreo 2 sau 3 îmi zâmbeau neîncetat . Afară era cald si credeam ca aceea e ziua mea . Afara erau 18 grade si ma simteam foarte bine . La un moment dat unul dintre ghiocelul acela ma privea  ţintă . Eu mă simţeam rusinat fiindca un ghiocel mă privea . Eu mă sfidam si ruşinat eu mă intorc . Ale mele emotii nu putea fi stapanite . M-am uitat la el din nou si am avut aceeasi senzatie . De emotie .  Celalalt ghiocel de langa el , ca am zis ca sunt 2 , se uita urât la mine , si credeam că l-am supărat . Ghiocelul ... a sa talie gingaşa , si asa o privire tăioasa avea . Chiar nu stiu ce voia dumnealui de la mine !
Promit , nu am făcut absolut nimic . Soarele cel luminos se uita la mine cu multă splendoare . Primul ghiocel vede ca nu-l bag in seama si dintr-o data a spus cu voce tare ,, Hei !? Tu de ce nu mă bagi in seama ,, Eu nu stiam cine a ţipat fiindcă stim din numeroasele ore de Biologie din clasa 1 ca florile nu vorbesc ! M-am uitat inca odata imprejur , si eram eu si cele 2 flori care se tineau de glume . Le-am intrebat ce voiau ele de la mine , neaşteptându-ma ca cineva sa-mi raspunda . Deodată aud : ,, Nu vrem nimic de la tine , ce sa-ti facem noi , suntem doar 2 flori , daca erau si ceilalti frati ai nostri , te luam si te ingropam in gradina noastra ,, Zise al doilea ghiocel indignat . Eu m-am speriat foarte tare si asa ca am luat-o la fugă si am intrat in casă , unde eram in siguranta , si i-am povestit speriat aceasta intamplare , mamei mele .

ssunt77: bv si tie
Utilizator anonim: Eram in gradiniţa , iar câţiva ghiocei , vreo 2 sau 3 îmi zâmbeau neîncetat . Afară era cald si credeam ca aceea e ziua mea . Afara erau 18 grade si ma simteam foarte bine . La un moment dat unul dintre ghiocelul acela ma privea ţintă . Eu mă simţeam rusinat fiindca un ghiocel mă privea . Eu mă sfidam si ruşinat eu mă intorc . Ale mele emotii nu putea fi stapanite . M-am uitat la el din nou si am avut aceeasi senzatie . De emotie . Celalalt ghiocel de langa el , ca am zis ca sunt 2 , se uita u
Alte întrebări interesante