Limba română, întrebare adresată de geniu165, 8 ani în urmă

Compunere cu titlul Reciclarea materialelor refolosibile

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de lulu11e45
2

deseurile erau mai putin numeroase nu numai datorita numarului mai redus al locuitorilor Planetei, ci si datorita faptului ca accesul la resurse era limitat iar oamenii erau nevoiti sa recicleze si sa reutilizeze deseurile in absenta unor materiale noi.

Reciclarea a avut un rol important si in perioada celor doua Razboaie Mondiale, cand au avut loc campanii de promovare intensa, in special in tarile care au participat in mod direct la aceste conflicte, de a dona metal pentru fabricarea diferitelor bunuri folosite in acele perioade.

In prezent, reciclarea reprezinta strategia fundamentala din Managementul Deseurilor. Managementul Deseurilor reprezinta un set de masuri prin care se implementeaza un sistem integrat de getionarea a deseurilor din punct de vedere ecologic si economic.

Putem sa reciclam aproape orice. Materialele reciclabile se gasesc in mediul industrial, la locul de munca si in locuintele noastre. Putem recicla materiale precum hartie, plastic, sticla, metal, lemn, inclusiv materialele textile.

Este important sa reciclam pentru a ne bucura de un mediu inconjurator curat, dar si pentru a conserva resursele naturale.


geniu165: chiar daca e copiat, nu te voi raporta, tot incerc sa caut si am gasit, multumesc !
lulu11e45: asta o aveam de anul trecut de cand am avut ceva asemanator pentru ora de civica
lulu11e45: sincer habar n-am de pe ce site am luat-o dar ma gandeam ca ti-ar fi de folos
Alte întrebări interesante