Limba română, întrebare adresată de gigicafrone200, 8 ani în urmă

compunere cu titlul "scoala ideala" 20 rânduri​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sophiabarbulescu319
1

Răspuns:

Școala ideală

Școală ideală ar trebui aibă toalete moderne , adică totul fie nou și modern , clasele folosească table inteligente și folosească telefoanele atunci când dau în test.

Dacă am avea o tablă modernă am scrie cu creion special și astfel am reduce timpul de ștergere a tablei , atunci când lipsește un copil nu mai trebuie ceară temele și lecțiile de la colegi și doar se conecteze pe contul de elev unde și tabla este logată și își ia lecțiile și temele fără mai ceară la nimeni.

Băile ar trebui modernizate deoarece sunt vechi și arată puțin ca la închisoare , ghiuvetele ar trebui reînnoite cu unele moderne care atunci când pui săpun în palmă și ai mâinile în fața robinetului se pornească automat , toaletele trebuie fie și ele modernizate și aibă hârtia igienică în acea cabină.

Testele ar trebui date pe telefoane deoarece așa copii știu ce facă pe telefon , doar bifeze răspunsul corect sau scrie rezultatul calcului respectiv pe telefon , așa școlile ar fi mai bune deoarece îi lasă pe copii folosească telefoanele într-un scop bun în timpul orelor și salvăm copacii.

Terenul de sport trebuie aibă niște bănci în locurile ci umbră deoarece în zilele astea în care anul școlar e pe sfârșite este foarte cald și nu putem face sport în căldură , așa am sta jos la umbră și am dsicuta.

Așa îmi imaginez așa ar trebui fie o școală ideală , modernă în care copii se pot adapta ușor.

Sper te-am ajutat !


gigicafrone200: mulțumesc mult!!!
Alte întrebări interesante