Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Compunere cu titlul "Seara de Craciun"

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de antonio9990
234

Cerința ❤: Compunere cu titlul "Seara de Crăciun".

Răspuns

                                     

                                     Seara de Crăciun

INTRODUCERE

● Seara de 24 decembrie, a venit iarna, fiica cea mare a bătrânului an. Fulgii ușori și albi că florile de cireș se joacă prin văzduhul că cenușă, apoi se lasă pe pământul somnoros.

CUPRINS

● Iarnă a adus cu sine minunată sărbătoare a Crăciunului. În seară de Crăciun ne strângem cu toții în casa părintească. Eu și cu frățiorii mei stăm în jurul bradului încărcat cu decorațiuni care mai de care mai frumoase și mai atrăgătoare. Părinții noștri stau la gură sobei și ne privesc cu drag. Afară răsună glasurile cristaline ale colindătorilor, care vestesc nașterea lui Iisus. Apoi urmează să avem o masă festivă, urmată de sosirea Moșului plin de daruri, atunci când no dormim. În această seară festivă nu ii vom uită nici pe cei nevoiași, ca in fiecare an - am donat hăinuțe, alimente neperisabile și o suma de bănuți, făcând astfel o bucurie și celor nevoiași în aceste zile.

ÎNCHEIERE

● Seară de Crăciun va fi mereu un moment special, deoarece doar atunci Raiul coboară pe pământ, aducând pace, bucurie și armonie peste noi!

176 cuvinte ↔ aproximativ 18 rânduri

                                       

☘ Răspunsul repostat și corectat al unui utilizator Brainly.

Alte întrebări interesante