Limba română, întrebare adresată de gabrielaavram799, 8 ani în urmă

Compunere cu titlul “Sfârșit de clasa a șasea”

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
3

Răspuns:

Sa te ajut!

Clasa a VI-a bun ramas!  Iata ca a mai trecut un an scolar si din clasa a VI-a, voi trece in claasa a VII-a.

Practic, pare destul de simplu sa spui acest lucru! Faptic insa, anul a fost unul plin de stres, emotii, munca sustinuta, pandemie, situatie incerta.

Nu pot spune ca nu m-am descurcat la toate disciplinele acestei clase, dar unele noi, m-au pus in situatia de a munci mai mult, pentru a intelege. De asemenea am constatat ca gradul de dificultate al disciplinelor este din ce in ce mai ridicat, ca cerintele sunt multe si nu intotdeauna am putut sa le realizez. Am observat ca invatatul online, unora dintre colegii mei le-a priit ( mie chiar mi-a placut, fiindca am avut posibilitatea  sa fiu acasa, sa nu am rezerve in ceea ce privesc temele, testele sau raspunsurile la cursuri, sa nu imi fie teama de ractia de tip bullying a celorlalti), altora nu.

Cursurile din ultima saptamana de scoala au fost ok, dat evaluarile au fost o provocare pentru noi toti, demonstrand astfel cat de multe cunostinte au fost acumulate pe perioada online.

Oricum, am reusit sa finalizez anul scolar cu note bune ( nu doar eu, ci majoritatea colegilor), iar acum vreau sa fiu cat mai conectata  la VACANTA MARE!! Voi!

Bine ai venit clasa a VII-a! Ne vom vedea la toamna!

Explicație:


gabrielaavram799: Mersiii mult :)
Komisarul: Sa-ti fie de folos!
Alte întrebări interesante