Limba română, întrebare adresată de ramonasicoe, 8 ani în urmă

Compunere cu titlul Tainele lumii rapidddd va roogg


PSO: Trebuie sa aiba un anumit nr de randuri/prop/alineate?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de PSO
15

Răspuns:        Tainele Lumii

Erau odata 4 exploratori fericiti care trebuiau sa se imprastie prin lume. Primul care se credea cel mai bun, a zis intr-o zi:

--Eu..., eu voi fi cel care va descoperii cel mai mult in cel mai scurt timp cateva din Tainele Lumii. Iar voi, le spuse el pe un ton grav, doar veti pierde timpul.

-- Nu e adevarat, zise al 2lea explorator, minti de-ti creste nasu'. Eu voi studia cel mai mult Tainele Lumii. Astfel, 3 din cei 4 exploratori se luara la cearta, mai putin unul. Numele lui era Charlie si isi dorea de mic fiind sa studieze Tainele Lumii.

Si asa a calatorit Charlie in toata lumea, si a studiat si iar studiat, pana cand a aflat de mine cu aur, de carbune,de petrol , de gaze naturale, de munti inalti ce formau depresiuni si despre relieful fiecarei tari.

Si asa, Charlie a ajuns cu repeziciune sa cunoasca toata lumea in timp ce ceilalti exploratori au pierdut timpul certandu-se, facand concursuri stupide legate de subiectul CARE E MAI BUN si, in final, nu au mai avut dreptul sa se numeasca exploratori deoarece nu au mai explorat nimic.

Asa a ramas Charlie in memoria oameniilor ca cel mai mare explorator din lume.

Sper ca te-a ajutat textul :)    COROANA?

Alte întrebări interesante