Limba română, întrebare adresată de simi120, 9 ani în urmă

compunere cu titlul ultimele zile de scoală! să puneți semnele de punctuație potrivite,repede!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Luciano7
1
                                                       Ultimele zile de scoala.

Ultimele zile de scoala atunci cand totul nu ma e ce a fost profesori sunt ocupati sa incheie medile si totul este foarte plictisitor... Dar cand te gandesti ca vine vara si ca maisunt 3 zile pana se incheie scoala parca nu iti vine sa crezi.
Dar sa revenim ultimele zile de scoala sunt si putin distractive de oarece poti rade de colegi tai cum plang ca nuy le iese media s-au chesti ge genul.
Dar si tu esti stressat cu cat iti iese asa ca nu e chiar frumix sa razi de colegi tai si recomand sa nu.Dar daca esti stresat ca nu iti iese media gandestete ca vine vara si e cald si bine!!!Si te poti duce la mare in alte tari si diferite zone turistice ale lumi!!


simi120: mersi am crezut că e mult de scris dar e scurt o pagină și 7 rânduri!
criveanudenisa: Fara supărare dar unele cuvinte din textul tau sunt gresite
Răspuns de criveanudenisa
1
Ultimele zile de școală
Mai e puțin și vine vacanta de vara pe care noi toți o așteptăm cu brațele deschise.In ultimele zile de școală ne-am simțit foarte bine.In aceste zile am făcut cocă pentru a face forme din ea și pentru a le picta in zilele următoare.Dupa aceea am ieșit afară și am participat la un concurs de talente,iar în ziua următoare am fost cu vaporașul și am vizitat o peșteră.
Aceste zile au fost deosebite!M-am simțit foarte bine!

criveanudenisa: Sper că te-am ajutat!
simi120: mult
Alte întrebări interesante