Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

Compunere Cum am fost la mormîntul bunicilor

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ggsgsgs
2
Eu si cu părinții neam gandit sa mergem la mormântul bunicilor.Afara bătea vântul si era ignorat.Când am ajuns la mormântul bunicilor a inceput o ploaie scurtă cu cate o picătură de apa mica care atingea solul.Am aprins niste lumânări si am spus o vorbă buna despre bunicii nostri care au fost alături de noi si la bine ai la greu.Acum nu mai sunt printre noi,ce vi,sau dus in raiul lor unde nu le mai dor nimic sunt sănătoși nu mai stau chinuiți in lumea noastra de doi bani.Ne este greu sa trăim fara bunici le vom duce tuturor lipsa.

ggsgsgs: ms
Utilizator anonim: Compunerea ta nu are nici măcar un aliniat (doar dacă se pune cel de la început). Compunerea ta nu are încheiere, cuprins și sfârșit.. sau dacă are nu ai arătat acest lucru.
ggsgsgs: scz
ggsgsgs: am uitat sa pun aliniat
Utilizator anonim: trebuie să ai minim 3 aliniate.
ggsgsgs: stiu
Utilizator anonim: apăi tu de ce n-ai nici unul?
Răspuns de Utilizator anonim
1
      Astăzi împreună cu familia mea am fost la mormântul bunicilor pentru ai vizita. Drumul a fost lung și obositor. Pe drum ,ca să nu mă plictisesc, număram copacii de pe marginea șoselei. Vântul bătea puternic făcând florile din copaci să cadă pe jos. Mirosul lor îți dădea o stare de prospețime, simțindu-te nou-nouț. 
     Ajunși la mormânt am aprins o lumânare spuând o rugăciune. Mulți copii s-au așezat în jurul nostru uitându-se la noi destul de ciudat. Le-am împărțit niște prăjituri. Acele prăjituri erau preferatele bunicii. Mereu când mă duceam la ea o rugam să-mi facă, deoarece ieșeau mai bune decât ale mamei. Prăjiturile pe care le-am făcut eu nu aveam gustul prăjiturilor bunicii de parcă ar lipsi ceva, fiind incomplete. Multe flori erau plantate pe mormânt deoarece bunicului îi plăceau plantele. În grădina lui creșteau fel de fel de plante care mai de care mai minunate. În fiecare vara mă puneam lângă el pe prispa casei și admiram florile. El spunea că mereu a dorit să vadă Grădina Raiului, dar acest lucru nu este posibil așa că el și-a făcut propria Grădină a Raiului.
             La plecare mi-am luat rămas bun de la bunicii și am pornit spre casă. Cu siguranță acum ei doi ne privesc, iar bunica face prăjituri și le împarte îngerilor, bunicul cred că se plimbă prin Grădina Raiului admirând florile cum îi plăcea să facă deseori.

alexandrapopes1: E foarte reusita !! In plus,transmite si emotie ceea ce e foarte important! Felicitari :* !
Utilizator anonim: aw :-* mulțumesc ❤ ! Este chiar adevărul... bunicul visa să viziteze Gradina Raiului... mereu îmi povestea despre ea... cât despre prăjiturile bunicii -› mâncăm și porția ei.
Alte întrebări interesante