Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

compunere cum un iepure cerceteaza ceva la calculator

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Daniela2018
1
Un iepure la un calculator

Într-o zi, un iepuraș pe nume Țup-Țup stătea într-o grădină de salată și mânca. Era la o fermă foarte mare și frumoasă. Dintr-o dată, vedea pe fereastră un băiețel cu pălărie de cowboy la calculator și se juca un joc cu niște șoricei care luau brânză. Mama lui îl chemă. Băiatul plecă și lăsă calculatorul deschis. Țup-Țup se urcă pe pervaz și intră în cameră. Țopăi de două ori și ajunse pe masă. În fața lui era calculatorul cu jocul pornit. Țup-Țup se gândise să se joace la calculator până vine băiatul. Trecuse două ore, iar Țup-Țup încă se juca și îl dureau ochii. Strânseră multă brânză în joc. Se auziră mișcândise clanța. Țup-Țup își dăduse seama că era băiatul și sări afară, pe fereastră, aterizând în grădina cu salată.Băiatul începu să strige încântat:
-Wow, ce mai brânză am strâns! Aproape 500 brânze. M-am întrecut pe mine însumi.
În fiecare dimineață, Țup-Țup se jucă pe calculator, desigur, jocul cu șoricei și brânză. Odată, când Țup-Țup se jucă, calculatorul făcu un scurt circuit, iar el se închise. Țup-Țup era tare îngrijorat. Săriră în grădina cu salată . După ce intrară mama băiatului în cameră, începu să strige:
-Robert, treci încoace!
-Ce este? Ow, ce s-a întâmplat cu calculatorul?
-Asta să îmi spui tu. Îl arunc și nu îți mai cumpăr altul dacă nu ai putut avea grijă de el.
Când se făcu dimineață, Țup-Țup îi puse pe masa lui din cameră, o cutie în care se afla un mic șoricel de rasă. Țup-Țup il dăduseră șoricelul pentru că i-a stricat calculatorup. Băiatului îi plăcu la nebunie șoarecele. Se jucă mereu cu el și îi dădu brânză franțuzească. De atunci, șoricelul îi devenise cel mai bun prieten.


Alte întrebări interesante