Limba română, întrebare adresată de livia9854, 8 ani în urmă

compunere de 100 sau 150 cuvinte despre o intamplare din excursie​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anisianastu
2

Răspuns:

Explicație:

In urma cu o săptămâna am fost cu colegi mei intr-o excursie la Vulcanii Noroioși. O zona cu destul de mult noroi

Eu foarte încântat/ă m-am încălțat cu adidașii mei noi albi lucioși.Eu nu știam despre ce era vorba așa ca i-am încaltat.

Când am ajuns acolo ce sa vezi un noroi de parca era apocalipsa noroiului. De adidași mei noi s a ales praful erau foarte murdari

Șoferul autocarului chiar ma pus sa ma descalț pentru ca zice el ca ,,In mașina mea nu vi cu încălțămintea asta,, M-am curățat cat am putut eu cu vreo 20 de șervețele

Mama m a certat iar acum in loc sa îmi strâng bani de o jucărie noua îmi strâng bani de alți adidași

Răspuns de Utilizator anonim
1

Răspuns:

Este iarna, eu impreuna cu părinții mei ne.am hotarat sa mergem in excursie la mai multe stațiuni.

Prima stațiune este la munte.

De pe geamul masinii se vedea un peisaj de vis cu brazi a căror crengi sunt pline de zăpadă parca pline de sclipiri minunate de toate culorile.

Timpul trecuse odata cu răbdarea mea care s-a dus de mult timp, deodată am vazut parca o căprioară cu puii ei care erau atat de draguti....aveau o culoare atat de draguta, erau de culoare maro deschis, pe bot avea un maro inchis.

Cobor din masina si ma apropii cu pasi mici si încet, încet. Ajung langa ei si parca nu.mi venea sa cred ce vad erau puii de caprioara cu blana ca de catifea de.ti era mila sa.i atingi, botul mic si un pic lunguieț cauta sânul mamei sale (pentru a se hrani cu lapte) i.am mângâiat si apoi am plecat in masina deoarece era foarte frig.

Dupa inca o ora in care m.am odihnit putin am ajuns. Am ramas placut surprins/a de priveliște, apoi am facut niste poze si am cumparat ceva de mancare si am trecut si pe la zoo(a doua stațiune) unde am vazut niste animale adorabile este evident ca am facut si acolo niste poze si ne.am intors spere casa a da si am uitat sa spun ca pe drum spere casa am facut si o pana la roata si am stat cam un sfert de ora so repareăm pana.

Sper ca te.am ajuta !!!!❤

Alte întrebări interesante