Limba română, întrebare adresată de gabrielcool, 8 ani în urmă

Compunere de 15-20 de randuri in care sa folositi verbe la Indicativ perfect compus si viitor, conditional-optativ prezent si perfect. Titlul : Cea mai mare dorinta a mea! urgent

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
7
cea mai mare dorinta a mea !
cea mai mare dorinta a mea este sa primesc sau sa-mi cumpar bicicleta .mi-as dori din aceea cu schimbator de viteze cu lumina sau far in fata cu cosulet in spate sau in fata si cu roti care ai o linie care se vede in intuneric .
eu mam uitat pe internet si am vazut diferite biciclete iar intr-o zi mam hotarat care o vreau. era de culoare mov cu roti cu linie reflectorizanta cu schimbator de viteze si avea cosulet unde il puteam monta unde vroiam in spate sau in fata . mam bucurat ca mi-am gasit bicicleta pe plac. le-am aratat-o si parintilor dar ei au zis ca nu mio cumpara ca nu am nevoie . mam tot tinut de capul lor si au zis ca daca o vreau sa muncec pentru ea adica sai ajut si la tot ce fac ma plate iar eu am fost de acord. iam ajutat la tot ce am putut eu. 
Pana la jurma am adunat banii necesati si mi-am luat-o . asa de fericit a am fost ca nu am mai avut rabdare sa ajunga coletul. cum a venit mam si dat pe el.
PER CA TE-AM AJUTAT

gabrielcool: sigur ms
Utilizator anonim: Cpl
andreiboss2005: Poti sa-mi faci si mie una 8-10 randuri
andreiboss2005: Nu conteaza ce titlu doar sa fie ceva de baieti
Alte întrebări interesante