Limba română, întrebare adresată de andreipacurici1, 8 ani în urmă

Compunere de 15-20 de randuri in care sa povestesti o intamplare reala/imaginara la care sa participe o fiinta necuvantatoare

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vanessaxmatei
4

Odata intr-un orasel mic era un baietel pe nume Alex acesta avea o casuta mica langa padure. Intr-o zi el se hotarase sa mearga in parc. Acesta plecase de acasa si pe la jumatatea drumului si-a adus aminte ca trebuia sa il sune si pe prietenul lui sa mearga cu el in parc dar fix atunci cand si-a scos telefonul din buzunar a inceput furtuna. El a vrut sa se intoarca inapoi acasa dar era prea departe asa ca a fugit in padure. S-a indepartat destul de mult de drum asa ca s-a pierdut. Nu stia pe unde sa mearga. A luat telefonul si a vrut sa o sune pe mama sa dar a vazut ca nu are semnal. asa ca a inceput sa mearga prin padure panicat ne stiind ce sa faca. Incepuse sa se lase noaptea el eara foarte obosit dupa ce alergase asa de mult. Se intinde pe jos si dupa cateva minute vede o lumina care se aproprie spre el. Cineva venise sa il ajute! El a fericit s-a ridicar si a mers acasa.

Răspuns de larisafry356899
1

Răspuns:Este vară eu și Maria am mers la școală. Pe drum spre școală Maria și-a amintit ca nu are la ea caietul de română. Pentru ca nu l-a avut o l-am dat pe al meu.

Este seara m-am trezit noaptea la ora 22:00 ca am auzit ceva. Am mers în bucătărie nu era nimeni m-am întors în camera mea am deschis dulapul . Era un portal spre o alta dimensiune. Dar o data m-am trezit și mi-am dat seama ca era un vis.

Explicație:

Alte întrebări interesante