Limba română, întrebare adresată de ionutdragut200p4vaoy, 8 ani în urmă

Compunere de 15-20 randuri in care sa folositi ,,au luat florile pentru ele , ursul nostru din pod se uita cu bunatate"
Va rog am nevoie pana maine!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Elisee
1

Ursul din pod

Era primăvară. Afară era frumos și

cald.

Era vremea pe când urșii ieșeau din hibernare. Mara, Marcela și eu ne-am hotărât să mergem în grădina bunicii care era plină cu flori. Acolo erau multe flori frumoase de diferite culori minunate. Am început să culegem flori pentru bunica noastră, până când am observat că coșul în care punea Marcela flori s-a rupt. Ea, fiind mai mică, a început să plângă iar eu am încercat să o liniștesc, spunându-i că îi voi face rost de unul nou. Am intrat în casa bunicii. Mara și Marcela au zărit o vază de flori de culoare galbenă, plină cu flori. Acestea au luat florile pentru ele și am pornit mai departe, în pod, unde era un coș pe care îl folosea bunica acum câțiva ani, înainte să părăsească podul.

Am urcat scările. Dintr-o dată, am zărit un animal mare care se uita la noi. Era un urs. Am împietrit, deoarece nu știam ce să fac. Marcela, speriată, a început să plângă fără să se oprească. Încercasem sa ieșim din pod, dar ușa era încuiată. Dupa câteva clipe, am văzut-o pe bunica care a intrat în curte. Ne-a auzit țipetele si s-a repezit către pod. A urcat și a deschis ușa. Aceasta ne-a spus că ursul acesta era animalul ei de companie, iar acesta nu ne vrea răul. Am luat coșul si am pornit înapoi în grădină.

În timp ce culegeam flori, ursul nostru din pod se uita cu bunătate la noi, iar nouă nu ne-a mai fost frică de el de atunci.

Alte întrebări interesante