Limba română, întrebare adresată de barzubya, 9 ani în urmă

compunere de 15 randuri despre violenta

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de masterTOP
19
violenta nu ajuta la NIMIC:

"atunci cand esti violent,nu te gandesti la ce va simti celalalt...

nici un copil sau parinte nu se gandeste la urmarile faptului ca e violent,si ca nimeni nu Ii va mai fi apropiat ,daca are un comportament agresiv.
si de asta,trebuie sa iti schimbi comportamentul,pana nu e prea tarziu.
MAI ALES parintii trebuie sa-si schimbe comportamentul,deoarece copii lor vor ajunge sa nu mai poata sta aproape de ei... le va fi teama sa se mai apropie de ei,ca cine stie ce le mai fac parintii.
si oricine are probleme cu controlul furiei asupra propiilor copii trebuie sa invete ca nu intotdeauna Ii faci sa faca ce vrei tu prin palme,pumni,scaune etc... ,nu Ii faci decat sa le fie teama sa stea la 15 cm de tine.educarea copiilor se face cu vorbe bune,recompense,FARA violenta fizica sau verbala,ca nici nu obtii ce vrei,si nici nu obtii afectiunea celor mici...
parinti,trebuie sa invatati sa fiti MAI BLANZI cu copii,ca peste vreo 30 de ani veti avea nevoie de ei sa va mai aduca ceva de mancare,sa va duca undeva,etc... , si ei vor refuza,fiindca i-ati batut groaznic in copilarie."

si apropo,am citit pe un site ca o fata de 15 ani traieste cu niste parinti DE COSMAR...zicea ca toate rudele o urasc...si sa-ti spun ceva : fata aia,cand mergea pe scari cu mama sa,maica-sa i-a tras un sut,de APROAPE a cazut cu botul in scari:(

ce parinti RAUTACIOSI...

ok,sper ca te-am ajutat!

te rog,imi dai si mie coronita?


barzubya: nu apare dar da normal
barzubya: ca da
Alte întrebări interesante