Limba română, întrebare adresată de cristianmarian2, 8 ani în urmă

Compunere de 25-30 randuri cu o intamplare la bunici.
Am facut o parte din ea si nu mai am idei!
Va rog!Multumesc!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de flavia051
62
La bunici

Astăzi am fost la bunici.De fiecare dată când merg la ei,ma răsfață cu cele mai bune mâncăruri.Mereu povestim ore in sir despre diferite întâmplări,dar nu stiam ca in ziua aia avea sa se intample o întâmplare foarte haioasa.Ei au o camera pentru mine,pentru ca vin des sa dorm la ei.Asa ca am mers în camera la mine si m-am pus pe telefon.Ma uitam,cand dintr-o dată am auzit sunete din dulap,cineva dadea cu pumnul in dulap,dar înăuntru.Am țipat,si am luat matura din in camera,gata să lovesc pe oricine ar iesi de acolo.Bunicii meu au venit repede sa vada ce s-a întâmplat și le-am spus.Acum iar se aude.Ne apropiem de dulap si incepe încetișor sa se deschida.Din el iese fratiorul meu mai mic.Cat de mult am putut rade.Ei mi-au spus că fratiorul meu era de mult la ei si ca a zis ca merge la mine in camera ca sa vada ce fac.Eu chiar nu stiam asta.Am vorbit despre asta toată ziua si le-am spus si altora.A fost foarte amuzant.Tin minte ca in clipa aia mi-a fost asa de frica,imi bătea inima foarte repede.Dar după m-am simțit excelent.
Răspuns de florina4360
43
La bunici...
A fost o zi frumoasă de vară. Bunica mea aștepta cu brațele deschise să mergem la ea. Făceam mâncăruri delicioase de bune. După ce am ajuns,am mâncat și după aceea eu și fratele meu împreună cu bunicul am mers în pădure. Acolo am văzut un iepuraș rănit,
L-am chemat la mine,ne-a mai jucat împreună toți trei, timp ce bunicul tăia lemne. După aceea,am venit acasă împreună cu iepurașul, i-am dat de mâncare, și după ne-a jucat foarte frumos. Intr-o noapte iepurașul nu îl mai văzusem, L-am căutat cât este satul de lung și nu l-am mai gasit. A trecut un an , și iepurașul nu s-a mai întors acasă. Intr-o bună zii bunicul hotărâ sa meargă la vecinul lui s-al întrebe dacă l-a vazut. Și vecin a zis ca nu l-a vazut.
Deodată, apăru iepurașul, și au trăit fericiți pana la bătrânețe.
Sfârșit! !
Bafta!!! ❤❤❤
Coroniță? ??


florina4360: ms de coroana
Alte întrebări interesante