Limba română, întrebare adresată de andrei7218, 8 ani în urmă

Compunere de 8-10 randuri cu titlul casa mea de vis. Dau coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de whoisevee
0

Răspuns:

Casa mea de vis

Primul lucru pe care il vei vedea cand intri in casa mea de vis este o sculptura uriasa...cu mine! Da, ati auzit bine! Eu in forma naturala. Si am uitat sa spun ca e facuta din smarald. Vei vedea de asemenea multe tablouri pictate de mari artisti.

Sufrageria este imensa, are o biblioteca plina cu carti vechi si noi , un televizor urias si...era sa uit de fantana cu ciocolata!!!

Camera mea este si ea foarte mare. Are culoarea mea preferata....(spui care e culoarea ta pref.). Si acolo vei gasi cateva carti. Vei vedea un pat pufos si plin de perne decorative. Langa fereastra inflorata se afla o fantana.

Am si o curte in care se gasesc: piscina cu apa calda si una cu apa rece, inca o piscina mai mare cu multe tobogane, un teren de fotbal, unul de tenis si unul de volei.

SPER CA TE-AM AJUTAT!!!

Răspuns de andre6367
2

Răspuns:

《Buna》

Explicație:

~{Eu cred ca toata lumea viseaza sa aiba o casa de vis. Pana si cei care au deja o casa cred ca isi doresc sa faca unele imbunatatiri sau sa aiba o casa mai frumosa, macar in vis :)

Si daca tot e vis macar sa fie un vis foarte frumos si sa lasam frau liber imaginatiei :P

Casa trebuie sa fie locul pe care sa il iubim cel mai mult si unde sa ne dorim sa venim de fiecare data cu nerabdare. In acest loc trebuie sa ne relaxam, sa ne odihnim, sa ne incarcam bateriile si, de ce nu, sa ne bine dispunem tot timpul.

Eu visez la o casa mare in care toate incaperile sa fie spatioasa si amenajata cu bun gust.

Living modern si luminos unde sa ma pot relaxa la un film, cu camapele moi si fine, cu o masuta mica de sticla si cu cateva ornamente interesante si frumoase.Bucataria dotata cu toate cele necesare pentru a putea gati preparate deosebite si unde sa imi face placere sa mananc si sa imi petrec timpul.Baia sa aiba o cada pentru a putea sa me relaxez cand am nevoie sa imi recapat puterile si un dus pe care sa il pot folosi cand ma grabesc.

Dormitorul trebuie să fie luminos și să conțină mai multe spațiuri de depozitare

Un lucru minunat pe care aș vrea să îl adaug la casa mea de vis este o cameră secretă în spatele unui raft cu cărți.~}

♡Sper că este de ajutor♡

Alte întrebări interesante