Limba română, întrebare adresată de georgiana5686, 7 ani în urmă

compunere de maxim 150 de cuvinte intitulat"prietenul meu Venusian la ora de română "​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dagorafam
1

Răspuns:

Era o dimineață obișnuită de miercuri, când am intrat în sala de clasă și am observat că băncile mele obișnuite au fost înlocuite cu o bancă ciudată, cu un scaun și un pupitru scund. Am fost surprins să văd că acolo era un prieten al meu din copilărie, un venusian pe nume Zax.

Deși se simțea puțin speriat, el a reușit să se adapteze rapid la noi și la rutina noastră de școală. Zax a fost mereu fascinat de limba și cultura noastră română și a decis să se înscrie și el în clasa noastră de română.

În timpul orei, Zax a pus întrebări curioase și interesante despre gramatică, poezie și literatură. Profesoara noastră a fost surprinsă și încântată de curiozitatea lui Zax și de interesul său pentru învățare.

Pe măsură ce orele de română au trecut, Zax a devenit un membru al clasei noastre, participând la discuțiile noastre și împărtășind poveștile sale despre viața pe planeta Venus. Am învățat multe de la el, în timp ce el a învățat și el multe de la noi.

După terminarea orei de română, ne-am întors la rutina noastră zilnică, dar am plecat din sală cu un sentiment de admirație și respect pentru Zax și pentru curajul său de a se adapta la un mediu străin.


georgiana5686: mulțumesc
Alte întrebări interesante