Limba română, întrebare adresată de roberttamas1212, 7 ani în urmă

Compunere de minim 200 cuv despre un film de actiune pls dau coroana​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de slay15
2

Buna!

                                                 Avatar

             Avatar (comercializat ca Avatarul lui James Cameron) este un film științifico-fantastic epic din 2009, regizat, scris, co-produs și co-editat de James Cameron și cu Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang, Michelle Rodriguez și Sigourney Weaver în rolurile principale. .

              Are loc la mijlocul secolului 22, când oamenii colonizează Pandora, o lună luxuriantă locuibilă a unui gigant gazos din sistemul stelar Alpha Centauri, pentru a extrage valorosul mineral unobtaniu. Expansiunea coloniei miniere amenință. existența continuă a unui trib local de Na'vi, o specie umanoidă indigenă Pandora. Titlul filmului se referă la un corp Na'vi modificat genetic, operat din creierul unui om aflat la distanță, care este folosit pentru a interacționa cu nativii din Pandora.Personajele principale sunt:Jake si Nari.

           Dezvoltarea lui Avatar a început în 1994, când James Cameron a scris un tratament de 80 de pagini pentru film. Filmările trebuia să aibă loc după finalizarea filmului lui Cameron, Titanic, din 1997, pentru o lansare planificată în 1999; cu toate acestea, conform lui Cameron, tehnologia necesară nu era încă disponibilă pentru a-și realiza viziunea despre film. Lucrările la limbajul Na'vi au început în 2005, iar Cameron a început să dezvolte scenariul și universul fictiv la începutul lui 2006.Avatar a fost bugetat oficial la 237 de milioane de dolari, datorită gamei inovatoare de efecte vizuale noi pe care Cameron le-a realizat în cooperare cu Weta Digital din Wellington.

Sper ca te-am ajutat!

Alte întrebări interesante