Limba română, întrebare adresată de Aantonio644, 9 ani în urmă

Compunere de primavara de 10 randuri cu 4 expresii frumoase.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GUGULOI
14
                                      A sosit primavara
         A sosit primavara . Ghioceii ies de sub plapuma de nea si de abia asteapta sa fie culesi cu grija si sa fie dati cu dragoste cuiva drag , pasarelele ciripesc din nou in cor si te trezesc intr-un mod unic , iar copacii infloresc din nou !
         Azi ,eu si sora mea mai mica , pe nume Andreea am ajutat-o pe mama s-a planteze copaci , sa varuiasca din nou tulpina copacilor si sa undam florile si copacii .
         Dupa aceea eu si fratele meu , l-am ajutat pe tata sa construiasca si sa vopseasca niste casute mici pentru gratioasele pasarele care au venit din tarile calde ca sa se odihneasca dupa o calatorie lunga .
         Toata lumea este vesela cand vine primavara ! 

GUGULOI: Este buna ?
Răspuns de Andrutagh
18
Doamna Primăvara Iată că însfârșit a venit dulcea primăvară. Pe jos sunt jos petale multicolore de la floricele. Ghioceii nu se mai ascund și-și arată frumoasa glugă care strălucește în razele calde și blânde ale soarelui. Narcisele sunt deja rupte de către copii pentru a sărbători Ziua Mamei. Doamna Primăvară iese din caleașca ei albă,curată și plină de suflețele vii colorate. Aceasta readuce curcubeul colorat. Ea deja a și trezit la viață frumoasele animale, care desigur că, au puii lor. Doamna Primăvară este mulțumită de ce a făcut. Acum mai trebuie doar să fluture puținel din bagheta fermecată și să-și împodobească rochia cu ghiocei,narcise,lalele. Acum Primăvară și-a terminat treaba!

Andrutagh: Titlul este Doamna Primăvară
Andrutagh: De la floricele*
Andrutagh: E bună compunerea?
Aantonio644: da
Alte întrebări interesante