Limba română, întrebare adresată de alex1926, 8 ani în urmă

compunere descriptiva cu titlul inserarea


Jojo01: conteaza dimensiunea textului?
alex1926: 15-20
Jojo01: ok, acum

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Jojo01
12
De mult imi doream sa imi fac ordine in ganduri, iar acum, cred ca nimic nu e mai de folos decat sa ma asez in leaganul vechi din curte, si sa privesc cum incet, incet, soarele se ascunde si lasa in urma o oarecare pata de melancolie. 
Miscandu-mi incet picioarele goale prin iarba umeda, parca simt cum realizez o conexiune cu intreaga natura. Totul pare mai clar acum si in loc sa se scufunde in intunericul noptii, totul pare ca prinde viata. Vantul adie usor, cantandu-mi parca o melodie si un greier il acompaniaza cu aripioarele sale minuscule, totul in jur fiind asa de linistitor...
Printre crengile copacilor, o raza isi face loc tacuta, si imi lumineaza curtea. E batrana luna..e cea care asculta gandurile, regretele, ofurile si chiar cantecele oamenilor singuri. Ea nu a judecat niciodata pe nimeni, luna este acolo in fiecare seara si desi nu o vezi, cu razele ei minuscule iti transmite o imbratisare. Noapte e prietenul meu cel mai bun, alaturi de toate surorile ei: adierea de vant, insectele, luna si stelele.
Sper sa iti fie de folos.


alex1926: mulțumesc. !
Jojo01: Cu placere
alex1926: *:
Alte întrebări interesante