Limba română, întrebare adresată de adelinbaciu66, 9 ani în urmă

compunere descriptiva despre taramul fericirii
vs rog dau coroana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ilus
3
                                             Taramul fericirii 

  Am vazut multe taramuri, pentru am calatorit peste mari si tari, dar nici un taram nu era la fel, ca taramul fericirii..
  Cand am intrat pe poarta magica, pe care scria: "Bine ati venit! :D ", nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut taramul.. 
Prima data nu stiam in ce taram, lume sut, dar dupa, mi-am dat seama.. 
Casele nu erau prea mici, creadeam ca locuiesc niste pitici. Insa, cand am mers mai departe, am vazut ca niste fete zimbitoare se jucau, fugeau fretutindeni. Credeam, ca este o vraja a unei baba batrane, a unei vrejitoare, dar am aflat, ca "amenii" din acest taram sunt asa. Mi-au parut foarte simpatici. M-au chemat la joaca,, si eu sigur, ca am acceptat invitatia. Eram, ca un/o urias/a printre ei, si din cauza aceasta mi-au cerut sa-i duc pe spate. Cu totii ne-am jucat cu placere. M-am imprietenit, cu toti oamenii din taram.. 
  Cand i-am intrebat, ca ce nume are acest taram, ei mi-au raspuns: Nu stim.. :( Cand i-am vazut fetele triste, mi-a parut rau de ei, si i-am dat eu un nume taramului: "Taramul Fericirii". Le-a placut foarte mult numele smiley- urilor vii, si mi-au fost foarte recunoscatori. Au sarit in jurul meu, si m-au tratat, ca pe un/o rege/regina.. 
 Ziua a trecut extrem de repede, si trebuia sa-mi continuu calatoria. In mine m-am gandit, ca ce bine o sa ma laud colegilor, cu experienta aceasta.. 
            ~Am incalecat pe o sa, si v-am spus povestea asa~
                                             →→SFARSIT←←

PS. Sper, ca te-am ajutat ;)


Ilus: Prea mari, in loc de prea mici, scuze
Alte întrebări interesante