Limba română, întrebare adresată de AryannaAri, 9 ani în urmă

Compunere descriptiva despre vara de 1 pagina jumatate cu caractere de 12.
Urgent!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de BIBI2308
7
Vara, ce anotimp frumos.
Copiii se joaca cu mingea, sub soare, o alta minge, una mare si luminoasa ce ne incalzeste ziua.
Dupa mine, vara este cel mai frumos anotimp. Prin arsita, se mai iveste cate o rafala de vant, care si ea este parca mai fierbine. Pur si simplu simti ca esti intr-un cuptor. Dar pe langa caldura, vara vine cu vacanta mare, cu vacantele la mare, munte.
Vara este o pauza lunga care cate o data trece mult prea repede. Dar cu totii stim momentul acela cand  suntem pe plaja, la mal, doar cu picioarele in apa si simtim ca ,,acum stim de ce treim,,. Apoi intram in apa, vine un val, care parca ne strege minte si iesim din apa pur si simplu inghetati. Stam 5 minute pe plaja si dupa intram iar.
E important sa stim ca vara nu este un simplu anotimp si de fapt ese un moment mai generos ce ne lasa mintea sa zboare. 3 luni de zile care parca au trecut intr-o secunda. O secunda pe care am pierdut-o visand.  Visand la ceea ce vom face, dar nu mai este timp, pentru ca vara trece foarte repede.
Cand se termina ne simtim de parca am calca pentru prima data pe pamant. Si este normal. Dupa o vara de vis e normal sa invatam iar tot ce stiam inainte. Vara ne sterge mintea si important sa o lasam sa o faca, altfel, trecem prin ea degeaba.
Alte întrebări interesante