Limba română, întrebare adresată de smay, 9 ani în urmă

compunere descriptiva in ograda bunicilor plizzzz (30 puncte)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ioneteemilia00
9
Era vara ... 
ma sculasem din pat franta de oboseala dupa o noapte petrecuta cu amici.
afara era un rasarit de soare minunat care imi incanta privirea , roua de pe frumze era proaspata , florile abia se trezise  era o atmosfera placuta si relaxanta .
pornisem spre casa bunici cu mare drag de a o revedea . 
ajunsesem in ograd bunici si pe loc ma lovi un  miros placut de prajituri pe care le facea bunica .
eu ramasesem in ograda bucuranduma de peisajul incantator de afara , florile imi zambeau zeci de fluturi strabateau cerul nesfarsit cu mare veselie , soarele radia si parca arunca cu fiori calzi , nori erau de diferite forme pe albastrul nesfarsit ... era ceva de nedescris .
eu intrasem in livada unde imi petrecusem urmatoarea jumatate de ora pana cand bunica ma chema la prajituri .
seara adormisem ibratele bunici .
acea zi a fost un speciala pentru mine , a fost ziua in care am privit cu adevarat in ograda bunici. 

smay: asta o am si e narativa
Răspuns de baba2000
4
In vacanta de iarnă eu cu cea mai buna prietena a mea ne-am dus la bunici. Ne-am dus in seara de Craciu. Dimineața cand ne-am trezit cadourile erau sub brad dar noi nici nu le-am atins , noi doar ne-am dus la geam sa vedem daca a nins. Dorința noastra ce-a mai mare era sa facem un om de zăpadă. Dupa am desfacut cadourile . Dupa o ora bunicul iesise afara si a inceput sa strige la noi . Noi auzindul ne-am imbracat repede , si-am ieșit . Ce frumos ers , totul era alb si frumos . Am coborat scarile din fata casei bunicilor si ne-am dus in ograda unde am facut doi oameni de zapata , am dacut ingerasi , ne-am bătut cu bulgari . Era atat de fru os la bunici in ograda , nici nu-mi venea sa ma plec de-acolo , dar mi-am promis c-o sa mai vin in ogranda bunicilor.
Alte întrebări interesante