Limba română, întrebare adresată de andrei5190931, 8 ani în urmă

compunere despre anotimpul vara

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de suntdoarunvis
3

Anotimpul viselor

Vara înseamnă petrecere. Lumina soarelui este plina de viață. Strălucirea lui este mai puternică ca niciodată. Cerul este mai senin și mai albastru decât în povesți. Natura este mai verde și mai magică decât în celelalte anotimpuri. Păsările și insectele cântă frumos împreună și te face să te simți ca un nou nascut.

Sufletul renaște, gândurile înfloresc, emoțiile revin în forța, toate astea vin împreună cu vara. Vara este renașterea noastră. Vara este căldură, căldură în suflet, este audieri răcoroasă, adierile emoțiilor, este sunetul naturi, sunet al sentimentelor. Vara este cele mai frumos anotimp. Anotimpul visurilor, celor mai frumoasă fise. Îndeplinirea dorințelor, cele mai neașteptate dorința.

Vara nu înseamnă oceane adânci de lacrimi. Nu înseamnă gropi de tristețe, nu înseamnă negativitate, vara este tot ce înseamnă magie, veselie, fericire, iubire, sănătate, renaștere, dorințe și vise îndeplinite. Vara este sufletul nostru. Este căldură din noi, sunt adierile noastre răcoroase, sunt picăturile ce se scurg pe pământul încălzit de soare și se evaporă ușor. Vara alungă tristețea, alungă gândurile rele, alungă mânia, alungă răutăților lumi.

Vara nu Poate fi comparată cu celelalte anotimpuri, are un aer aparte, are o trăire diferită, este cel mai călduros și mai sufletist anotimp care există. Vara va rămâne mereu cel mai special anotimp.

Alte întrebări interesante