Limba română, întrebare adresată de adriancomsa47, 8 ani în urmă

Compunere despre casa de vis în 8-10 rânduri. Va rog repede dau coroana ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de marta5585
4

Răspuns:

Principalul lucru pentru mine în casa visului meu este frumusețea și confortul. Asta îmi imaginez că va fi viitoarea mea casă. Visez să locuiesc într-o casă privată undeva în suburbia destul de mare a orașului. Voi avea o casă cu un etaj, cu toate facilitățile moderne și o grădină frumoasă în jurul ei. Vor fi o bucătărie, o baie, o cameră de zi, un living, două dormitoare și un birou unde voi putea lucra.

În sufrageria casei visului meu va exista o canapea, două fotolii, televizor și un sistem stereo. Pe podea va fi un covor frumos și ușor de culoare deschisă. Pereții vor fi acoperiți cu tapetul ușor pentru a vă face să vă simțiți spațios. Un standard mare - lampa va lumina camera.

În studiu aș vrea să am o masă cu multe sertare și un scaun confortabil. Vor exista rafturi pe pereți pentru cărți și diferite suveniruri. Caietul cu Internet este necesar pentru a finaliza

locul de muncă ideal. Și, de asemenea, vreau să mă odihnesc în biroul meu, așa că aș vrea să am o canapea în colț. Îmi plac foarte mult pozele, așa că probabil aș pune câteva peisaje frumoase pe perete. Pentru a-mi face studiul confortabil, voi pune niște flori pe pervaz.

Vreau ca bucătăria mea să aibă toate echipamentele necesare, cum ar fi aragaz, frigider, mixer. Îmi place când dulapurile nu ocupă mult spațiu și sunt elegante în design.

O mulțime de plante și flori frumoase vor decora peluza din fața casei și mulți pomi fructiferi utili vor crește o livadă în spatele ei.

Explicație:

Sper ca te-am ajutat!

Mult succes in continuare!

Alte întrebări interesante