Limba română, întrebare adresată de roberta178, 8 ani în urmă

compunere despre cel mai frumos cadou pe care lam oferit va rog ajutor​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ameliabarcaru
2
Un cadou special

Mâine e ziua celei mai bun prieten al meu. E atat de greu sa aleg, multe chestii stiu ca il pasioneaza dar nu stiu cu adevarat ce îi place. Cel mai bine ar fi o carte!!! Dar ce fel de carte? Una de povesti,stiinto-fantastica,cat de multe variante!! Staiii, ar fi cel mai frumos cadou,o carte speciala,ceva interesant,atractiv,si amuzant! Asta e! Cadoul perfect, am gasit cartea care se numeste “cea mai frumoasa zi”! Pe asta o iau clar!! O sa îi placa enorm!! Si de atunci a devenit una dintre cele mai speciale si frumoase zi

ameliabarcaru: Asta e!
roberta178: Ms frumos
Răspuns de Utilizator anonim
2

Răspuns:

Era ziua bunicii mele. Cerul albastru trăda vremea care se prevestea iar vântul sufla lin peste câmpiile însorite ale comunei noastre. Eu, eram afară și culegeam Trandafiri, așteptând ceasul în care urma să plecăm înspre Bunica.

Bunica este o femeie în jur de 60 de ani, cu părul nins, cu ochi de stea, cu obrazul încă fin și cu fire energică.  

Într-un târziu am ajuns la bunica. Soarele deja se îndrepta spre asfințit. Seara se lăsa încet, dar cu ea, veneam și noi.

Am ajuns la bunica. Ea ne-a primit cu brațele deschise, iar noi i-am dat cadourile pregătite. Eu i-am adus niște trandafiri roșii ca sângele, sora mea i-a adus o cutie cu ciocolată cu aromă de vanilie, știind că aceasta e preferata bunicii. Mama și tata au adus un tort uriaș iar apoi o cutie împachetată foarte frumos, care habar nu am ce a fost.

Fratele și sora mea mai mare au adus cadouri speciale.

Dar, apoi eu i-am dat bunicii cel mai frumos cadou pe care putea un nepot să dăruiască bunicii.

I-am dat un sărut pe obrazul ei fin și catifelat îmbrățișând-o și mulțumindu-i că e bunica mea.

SPER CĂ TE-AM AJUTAT!


roberta178: Ms frumos
Alte întrebări interesante