Religie, întrebare adresată de arianaudriste, 8 ani în urmă

compunere despre cineva care tea ajutat
Dau coroană ​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nimic143
0

Răspuns:

Într o zi am mers afară cu bicicleta.Am ieșit singur deoarece prietenii mei erau la bunicii pentru ca atunci a fost vara.Totul a fost așa de bine pana când am început sa pedalez repede atunci m am simțit de neoprit. Dintr o dată am sărit iar eu am ateriza direct în cap.Atunci am început sa nu mai văd clar.Dar o doamna forte draguta a sunat o pe mama mea .Mama a venit după mine iar am plecat spre casa.De atunci am învățat sa nu mai pedalez repede ca poate fi foarte periculos

Explicație:

Coroana????

Răspuns de serenalazar1
0

Pentru ca vara era pe terminate m-am hotarat sa ies afara cu inca 3 prieteni dintre care unul era prietenul/a meu/a cel/a mai bun/a. Se făcuse ora 14:30 iar noi eram deja afara.

Parcul in care poposiram era gol pentru ziua respectiva asa ca puteam oçupa o mare parte din parcul respectiv. Ne-am jucat cu mingea cu paletele de tenis iar dupa 3 ore luate de vânt a sosit vremea sa mergem acasă. Drumul nostru nu era atât de lung dar eram nevoiți să trecem printr-un cartier in care erau copii mai mari care mereu ma batjocurau si nu eram confortabil ca asta. Dupa minute întregi pierdute pentru a convinge curajul sa iasa la iveală am reușit. Trecusem cu bine pe lângă ei dar dupa câțiva pași înaintati striga cel mai mare din grup dupa mine. După cum ma asteptam incepuse ca de fiecare dată cu vorbe urâte si care nici macar nu aveau logică.

Însă prietenul/a cel/a mai bun/a era revoltat si nu accepta sa mi se vorbească așa. Isi lua inima in piept si se duse langa el. Nu deschise bine gura sa ii spuna de ce nu e bine cea ce face ca si pleca capul si dădu sa plece. Poate pentru alții nu este un gest atât de mare și nu inseamna atat de mult dar pentru mine aceasta intamplare mi-a arătat că imi este prieten cu adevărat.

Alte întrebări interesante