Limba română, întrebare adresată de AndreeaKarla2009, 8 ani în urmă

Compunere despre copilarie​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefaniacodreanu
4

Răspuns:

Copilăria este foarte frumoasa, cât timp ești mic/mică, dar când devii clasa a 5 a, a 6 a, a 7 a, a 8 a, devine mai dificil, dar tu tot copilărești, doar ca ești mai mare, bucuria copilăriei este ca faci tot ce vrei, mănânci ce vrei, și te uiți la ce vrei, zici ce vrei, când ești copil ai totul pe tava, dar, când ești mare nu prea, oricum copilaria este frumoasa orce vârstă ai avea.

SPER CĂ TEAM AJUTAT!!!


stefaniacodreanu: cu plăcere
Răspuns de Powergogosele
8
Copilăria este cea mai frumoasă perioadă din viața fiecăruia, este o lume mirifică pe care probabil nu o vom putea înțelege pe deplin niciodată, este o perioadă lipsită de tristețe și plină de emoție, bucurie și culoare. Copilăria este o lume aparte; pentru noi o lume ciudată, fantastică, ireală, pentru cei care fac parte din ea dimpotrivă, una reală și plină de armonie.

Copilaria este prima etapă. Ea pune bazele întregii vieți; în prima parte a copilariei (pana la 3 ani) copilul învață să meargă, să vorbească etc. Este de asemenea și cea mai frumoasă perioadă din toată viața. Intr-a II-a parte a copilăriei (de la 3 la 10 ani) creșterea este mai înceată.

Inocenţa şi naivitatea fac din copilărie o lume fericită, înconjurată de bine şi apărată de puritate.

Acum îmi amintesc cu drag diferite întâmplări ale copilăriei, evenimente importante pentru mine,care mă fac să zâmbesc şi să evadez din rutina obositoare a vieţii de zi cu zi… ca o carte, pe care o pot citi oricând, ca un film, pe care îl rulează cinematograful gândurilor, ca un cântec pe care îl pot auzi doar eu… şi asta mă face să mă simt specială!
Alte întrebări interesante