Limba română, întrebare adresată de nustiu9175, 7 ani în urmă

compunere despre cum eu as calari un dragon.
AM NEVOIE URGENT DAU CORONITA !!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de pistruiatul33
1

Daca as avea posibilitatea de a calari un dragon, as aborda aceasta experienta cu mare atentie si respect. In primul rand, as face o cercetare amanuntita asupra comportamentului si nevoilor speciei, pentru a ma asigura ca inteleg cum sa interactionez cu dragonul meu intr-un mod non-violent si benefic pentru ambele parti.As incerca sa ma apropii de dragon intr-un mod linistit si sigur de sine, aratandu-i ca nu am intentii rele. As incerca sa stabilesc o legatura de intelegere si respect cu dragonul meu, oferindu-i respect si atentie.

Inainte de a incepe sa il calar, as face o evaluare a starii fizice a dragonului, asigurandu-ma ca este in forma buna de zbor si ca nu are niciun fel de probleme de sanatate. De asemenea, as avea grija sa ma asigur ca am echipamentul necesar pentru a face fata zborului, cum ar fi o centura de siguranta si o cască de protectie.Dupa ce am luat toate aceste masuri de precautie, m-as urca cu grija pe dragon si m-as aseza confortabil pe spinarea lui. As incepe sa il calar incet, oferindu-i timp sa se obisnuiasca cu prezenta mea si sa se adapteze la miscarile mele. In timp ce il calar, as avea grija sa ii respect spatiul si sa nu il fortez sa faca ceva ce nu doreste.

Zborul cu dragonul ar fi o experienta unica si incredibila, iar eu as fi recunoscator si respectuos fata de acest animal puternic si minunat. Ma bucur ar fi o experienta de neuitat pe care mi-as dori sa o repet cat mai des posibil.


nustiu9175: MERSI MULT
nustiu9175: îți dau coronițe când apare
pistruiatul33: n ai pentru ce
Alte întrebări interesante