Limba română, întrebare adresată de chiscaru, 9 ani în urmă

compunere despre cuvantul rau

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de blekydeea
2
Era o zi frumoasa de toamna. Ma plimbam impreuna cu prietenii mei pe strazile orasului. Hainele copacilor se desprindeau una cate una.
Vorbeam, faceam glume, totul alcatuia o atmfosera placuta, pana cand un zgomot asurzitor a distrus linistea ce inconjura aceea parte a orasului. Ne-am indreptat cu totii spre sursa sunetului, fiind destul de speriati.
Ajunsi langa gradina unui bloc mic, am vazut sursa.
Un baietel de aproximativ 8 ani, lovea cu piciorul un catel mic si pufos, tinut in lesa de acesta.
Am inceput sa strigam la copil sa se opreasca, dar acesta ne-a ignorat de la bun inceput si a continuat sa loveasca bietul animal.
Catelul se zbatea, dar in zadar. Nu se putea elibera. Am intervenit, trebuia sa fac ceva, asa ca m-am dus in dreptul baiatului si l-am impins, facand contact cu asfaltul negricios.
Rautatea acestui copil nu s-a oprit de la o simpla bruscare, ci a dorit mai mult, provocandu-ma. Am eliberat repede catelul din lesa de piele, acesta fungind cat putu de repede, baiatul fugind si el dupa animal, dar l-am prins de mana si l-am impiedicat, acesta incercad sa ma loveasca, dar nu reusi.

Rautatea nu este ceva ciudat, este ceva normal, dar nelimitat pentru unii, prea mult pentru altii. Exemplul de mai sus ar fi una dintre demonstratiile acestui cuvant.

Scuze pentru ca este foarte lunga si ca nu am trecut direct la subiect, dar sper ca te-am ajutat.

chiscaru: multumesc mult
Alte întrebări interesante