Limba română, întrebare adresată de andravioleta25, 8 ani în urmă

Compunere despre dragostea de cuplu. Referat . Va rog frumos dau coroana ❤​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de zebreniucnicola
1

Răspuns:

Dragostea este o poveste construita de fiecare, inspirati de parinti, de cartile citite, de filmele vazute, de experientele traite si de multi alti factori externi care ne influenteaza convingerile de a lungul vietii.

Cate amintiri, trairi sau impulsuri poate genera doar pronuntarea acestui cuvant! Se considera ca sursele profunde ale pasiunii sunt "aproape intotdeauna inconstiente si instinctuale": romantism, atractie fizica, senzualitate, placere, traire plenara, entuziasm, viata etc. Este terenul in care sexualitatea se simte ca la ea acasa.

Din perspectiva specialistilor, pasiunea poate fi definita ca fiind "o stare afectiva intensa, stabila si durabila, orientata spre un obiect exclusiv si susceptibila sa dea lumii o noua infatisare".

Cei mai multi o confunda cu dragostea la prima vedere.

Cine trezeste pasiunea din tine? Cine este cel care o poarta, o simte si ii da curs? Este ea durabila? Sunt voci care sustin ipoteza aceasta. Important ca in fiece zi sa descoperim ceva nou in noi insine, in celalalt si in relatia pe care o avem! Intretine flacara pasiunii!

[sper ca te-am ajutat]


andravioleta25: Mulțumesc mult❤
zebreniucnicola: n-ai pentru ce
Alte întrebări interesante